Targa 27.1

Lyömättömän monipuolinen kokonaisuus 

Moottoriveneiden luotettava legenda

Targa 27.1 -moottorivene tarjoaa sinulle vankkumattoman ja unohtumattoman merimatkan monipuolisilla ja käytännöllisillä ominaisuuksillaan.

Moottoriveneiden legenda on luotettava merikumppani, jonka varusteluun kuuluu kaikki olennainen, ilman mitään turhaa. Vauhtia ei myöskään puutu, sillä tämä menopeli saavuttaa lähes 40 solmun huippunopeuden.

SAIL AWAY – LAADUKKAITA YRITYSRETKIÄ TURUN SAARISTOSSA JO VUODESTA 2003.

Järjestämme elämyksellisiä ilta- ja päivämatkoja laadukkaalla Targa 27.1
-moottoriveneellä. Kyytiin mahtuu kuusi vierailijaa.

Veneen kotisatama sijaitsee erinomaisella paikalla Turun Hirvensalossa.

Kokonaispituus: 8,90 m
Rungon pituus: 8,21 m
Leveys: 3,04 m
Syväys: 1,05 m
Paino: 3900 kg
Polttoainesäiliö: 520 litraa
Moottori: 370 hv
Huippunopeus: 39 solmua
Kulkunopeus: 30 solmua

Targa 27.1

OHJEET JA HINNASTO

Ohjeet

Sail Away -matkoilla saatte aina ennen matkalle lähtöä asianmukaisen opastuksen tärkeistä veneilyyn liittyvistä käytännön asioista. Annamme mielellämme lisätietoja tarvittaessa puhelimitse tai sähköpostitse!

Ehdot

Sovellamme matkoissa seuraavia tilaus- ja toimitusehtoja.

  • Puolipäiväretki alk. 750€

    Sisältäen veneen miehistöineen, kuohujuomat, alkoholittomat juomat sekä kaikki tarvittavat turvavarusteet. Lopullinen hinta sovitaan varauskohtaisesti.

Hintoihin lisätään alv. 10% 

RUOKAILU KRUUNAA RISTEILYSI

Täydennä kokemuksesi yhteistyökumppaniemme herkullisilla menuilla. Nauti aamupalasta brunssityylisesti kannella, napostele päivän mittaan herkullisia tapaksia tai koe tunnelmallinen illallinen pitkän kaavan mukaan upeissa maisemissa.

YKSILÖLLISET JA VAIVATTOMAT KOKEMUKSET

Erityistoiveita risteilyn suhteen? Onnistuu! Räätälöimme veneretkesi aina toiveidesi mukaan. Järjestämme puolestasi kuljetus-, kokous-, saunatila- ja ravintolavaraukset vaivattomasti, ja voit itse keskittyä nauttimiseen. Viemme sinut mielellämme ainutlaatuisten saariston nähtävyyksien äärelle, jolloin kokemuksesi täydentyy entisestään.

OSAAVA MIEHISTÖ

Ammattitaitoisen ja osaavan miehistömme käsissä ei tarvitse huolehtia mistään. Meille on tärkeää, että matkanteko on mukavaa ja turvallista, jotta voit itse keskittyä olennaiseen – upeaan meritunnelmaan. Veneillämme nautit leppoisasta menosta vaivattomasti.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle ainutlaatuinen ja elämyksellinen retki.

Toni Ljungqvist

Aurajokirannan Kuntoilukeskus Oy

Y-tunnus 1027280-0