Princess v48

Meri kutsuu sinua – koe Turun saariston lumo elämyksellisillä charter-risteilyillä!

Ylellistä tunnelmaa ja vauhdikasta menoa.

Princess V48 -moottorivene vie sinut kokemaan sykähdyttäviä ja ikimuistoisia luksuselämyksiä merellisessä ilmapiirissä. Venematka on loistokas tapa viettää aikaa tiimiläistesi, asiakkaistesi tai ystäviesi seurassa. Venekuljetus Princess V48:lla vie erityiset juhlapäiväsi aivan uudelle tasolle.


Ammattitaitoinen ja luotettava miehistömme varmistaa, että risteilysi on aina onnistunut. Räätälöimme purjehdukset juuri sinun toiveiden mukaisesti – tehdään päivästäsi kokonaisvaltainen elämys.

SAIL AWAY – LAADUKKAITA YRITYSPURJEHDUKSIA TURUN SAARISTOSSA JO VUODESTA 2003.

Järjestämme elämyksellisiä ilta- ja päivämatkoja laadukkaalla Princess V48 -veneellä. Tyypillisesti matkoihin Princessillä osallistuu 6–12 vierailijaa. Veneen kotisatama sijaitsee erinomaisella paikalla Naantalissa.

Princess V48
m/s RINSESSA

Valmistaja: Princess, Englanti
Pituus: 14,7 m
Leveys: 4,11 m
Syväys: 1,14 m
Uppouma: n. 14 200 kg
Teho: 2x 575hv
Matkanopeus: 27knt

Princess v48

OHJEET JA HINNASTO

Ohjeet

Sail Away -matkoilla saatte aina ennen matkalle lähtöä asianmukaisen opastuksen tärkeistä veneilyyn liittyvistä käytännön asioista. Annamme mielellämme lisätietoja tarvittaessa puhelimitse tai sähköpostitse!

Ehdot

Sovellamme matkoissa seuraavia tilaus- ja toimitusehtoja.

  • Puolipäiväpurjehdus alk. 1250€

    Sisältäen veneen miehistöineen, kuohujuomat, alkoholittomat juomat sekä kaikki tarvittavat turvavarusteet. Lopullinen hinta sovitaan varauskohtaisesti.

Hintoihin lisätään alv. 10% 

RUOKAILU KRUUNAA RISTEILYSI

Täydennä kokemuksesi yhteistyökumppaniemme herkullisilla menuilla. Nauti aamupalasta brunssityylisesti kannella, napostele päivän mittaan herkullisia tapaksia tai koe tunnelmallinen illallinen pitkän kaavan mukaan upeissa maisemissa.

YKSILÖLLISET JA VAIVATTOMAT KOKEMUKSET

Erityistoiveita risteilyn suhteen? Onnistuu! Räätälöimme veneretkesi aina toiveidesi mukaan. Järjestämme puolestasi kuljetus-, kokous-, saunatila- ja ravintolavaraukset vaivattomasti, ja voit itse keskittyä nauttimiseen. Viemme sinut mielellämme ainutlaatuisten saariston nähtävyyksien äärelle, jolloin kokemuksesi täydentyy entisestään.

OSAAVA MIEHISTÖ

Ammattitaitoisen ja osaavan miehistömme käsissä ei tarvitse huolehtia mistään. Meille on tärkeää, että matkanteko on mukavaa ja turvallista, jotta voit itse keskittyä olennaiseen – upeaan meritunnelmaan. Veneillämme nautit leppoisasta menosta vaivattomasti.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle ainutlaatuinen ja elämyksellinen purjehdus.

Veli-Matti Jäppilä

Toni Ljungqvist

Juhku Invest Oy
2984937-4